ESITYKSET

MotoriikkaMiikka viihdyttää yleisöään kuvittamalla kehollaan suomalaisia klassikkobiisien sanoja, keinoinaan pantomiimi, tanssi, välineteatteri ja toisinaan jopa voimistelu ja pyöräakrobatia. Äärimmäiset sanalliset oivallukset, hulvaton komiikka, lavasäteily sekä pikkutarkka kehonhallinta “robottiliikkeineen” tuovat toivottua eloa tapahtumaan kuin tapahtumaan.

MotoriikkaMiikkaa voi nähdä lavalla niin lastentapahtumissa, yksityistilaisuuksissa, kuin yritysjuhlissakin. Kyseessä oleva estradimuoto on monitasoista ja yleisöä helposti koukuttavaa.

Esitysten kesto 5-25 min.

KOULUTUKSET

MotoriikkaMiikka vierailee paljon myös yritysten ja yhteisöjen TyHy yms. -tapahtumissa, joissa Miikka vetää omaa  ”Kehollista hassutteluaan”. Hauskalla ja rennolla otteella toteutettu päivä tuo hymyn kaikkien huulille. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä, niin keksitään yhdessä, mitä kivaa voisimme saada aikaan!

JUONTAJA

Reipas, iloinen ja sanavalmis nuorukainen ottaa yleisönsä haltuun tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Jos et kaipaa pönöttävää tapahtuman läpiviejää, vaan raikasta ja katseenkääntävää otetta, niin ota yhteyttä, leivotaan tilaisuuteenne hyvä juonto!